Olfactus
Contact
  • Home
  • Områder
  • Produsenter
  • Hva er Olfactus?
  • Vin + Mat
    • Monte Delma Franciacorta Brut
    • Berardi Lugana "Le Brede"
    • Vicari Verdicchio
    • Mauro Veglio Barolo Casteletto
    • San Biagio Barolo "Bricco San Biagio"
    • San Biagio Barolo
    • Monte dall'Ora Valpolicella Cl Sup "Camporenzo"
    • Monte dall'Ora Sausto Ripasso
    • Ruge L'esseziale Prosecco Col Fondo
  • Bestille + Tips
    • Bestilling
    • Glass
    • Lufting/Dekantering
  • Kontakt oss

Østers Rockefeller
+ Monte Delma Franciacorta Brut

Picture
Picture

​Sammen med Franciacorta Brut passer selvfølgelig  naturell  østers helt   glimrende. Servert kun med litt sitron  og  nykvernet pepper får man den   reneste smak av dette  fantastiske skjellet.

​Et godt alternativ kan være Østers Rockefeller;

Åpne skjellet forsiktig, og hell av det meste av væsken.
Fres litt sjalottløk og hvitløk blankt i godt smør.
​Tilsett litt babyspinat, og en ss brødkrumme.
​Tilsett en skvett tørr hvitvin og litt av væsken fra skjellet.
​Ta av varmen, og la det avkjøle.

​Legg en skje av massen over hvert østers.
Strø over parmesan.

​Gratineres i ovn ved 250C i ca 5 min.

​                                                           Monte Delma Franciacorta Brut BU#1892201 kr. 252,-

Picture
Powered by Create your own unique website with customizable templates.